DERMATOLOGI

Ny teknologi

Unik hud-terapi med mikro injeksjoner av vitaminer, hyaluron syre og mineraler for å behandle overfladiske rynker/linjer, slapp hud og strekkmerker.

Behandling med Laser

Laserbehandling kan brukes for å behandle en lang rekke hudproblemer. Det er avgjørende at laserbehandling utføres av hudlege, for at riktig diagnose settes før man starter behandlingen. Laser benyttes for fjerning av hår, pigmentflekker, blodkar, arr, fødselsmerker og rynker.


Rosacea

Rosacea er en betennelse i blodåre systemet i huden. Det er ikke noe som taler for at tilstanden har sammenheng med allergi. De fleste blir verre av sollys. Noen blir verre etter inntak av alkohol, men det er ikke en årsak til utslettet. Bruk av kortisonsalver i ansiktet fremkaller sykdommen og skal alltid unngås. Ubehandlet har tilstanden et langvarig forløp ofte gjennom flere år.
Rosacea er en hudsykdom som hovedsakelig forekommer hos middelaldrende. Det sees rødhet med små forhøyninger i huden og kviselignende forandringer særlig på kinn, panne og nese. Tilstanden er vanlig (5-10 % av befolkningen) og kan være vanskelig å skille fra vanlig solindusert rødme. Noen er også affisert i øynene, da oppstår en ”sandpapir”-aktig irritasjon i slimhinnene i øynene.